Počuli ste už o Trek Project One?
09.04.2021

Počuli ste už o Trek Project One?

Počuli ste už o novom exkluzívnom programe Project One, ktorý nesie názov vlajkovej lode Trek? S týmto skvelým nápadom prišla značka Trek len nedávno a už teraz si získala pozornosť profesionálnych, ale aj rekreačných jazdcov po celom svete. Ak si myslíte, že ide len o výber jedinečnej farby a typu bicykla, rozhodne sa mýlite. Trek Project One vám umožní plne prispôsobiť bicykel alebo elektrobicykel presne podľa vašich predstáv. Poďme si teda bližšie povedať niečo o tomto skvelom projekte.

Čo je vlastne Trek Project One?
Prečo sme sa rozhodli robiť Trek Project One?
Čo všetko si môžete z Treku vybrať
Aký je celý proces vyskladania bicykla na mieru Objednajte si Project One už teraz

Čo je vlastne Trek Project One?

Samotný Project One od Treku je špeciálny bicyklový program, v ktorom si môžete navrhnúť bicykel alebo e-bike presne podľa vašich predstáv. Navyše tento software vám umožní personalizovať svoj bicykel od grafického dizajnu, loga, farby až po súčiastky. Za týmto všetkým stojí armáda vývojárov, projektantov, grafikov a kvalitná výroba priamo zo spojených štátov.

Prečo sme sa rozhodli robiť Trek Project One?

Tak, ako aj v automobilovom priemysle, tak aj v cyklistike platí, že zákazníci chcú mať jedinečný bicykel, ktorý je úplne odlišný od ostatných. Rastie záujem aj o výber vlastných komponentov, príslušenstva, značky a taktiež personalizáciu bicykla. Na začiatku sa spoločnosť Trek orientovala výhradne na cestné bicykle pre profesionálnych jazdcov, no teraz v Project One nájdete aj prémiové horské bicykle, ba dokonca elektrobicykle

Tým pádom sa dostávame bližšie do povedomia bežných zákazníkov a teraz sú tieto služby čoraz dostupnejšie aj pre rekreačných jazdcov. Niekoľko modelov cestných bicyklov na ukážku nájdete aj v našej predajni v Bratislave alebo v Trenčíne. V prípade záujmu si viete bicykle vyskúšať priamo pred predajňou. So samotným návrhom biku v prostredí Trek Project One vám pomôžu naši skúsení predajcovia, ktorí vám ochotne a odborne poradia.

Prečo robíme Trek Project One

Čo všetko si môžete z treku vybrať 

Aktuálne Trek sprístupnil Project One aj na cenovo dostupnejšie modely cestných a horských bicyklov či elektrobicyklov. Kombinácie komponentov, farieb, dizajnov je nekonečná a je na vás, čo všetko si vyberiete. Aktuálne máte na výber, napr. Domane + HP, Domane + LT, Domane SLR, E-Caliber, Emonda SLR, Fuel EX, Madone SLR, Slash, Speed Concept a Supercaliber. Tento krok je azda najdôležitejší pri ktorom je vhodné sa poradiť s odborníkom, pretože každý zákazník je iný. Napríklad, ak jazdíte 5 až 8 hodín za týždeň, budete vyžadovať omnoho kvalitnejšie a ľahšie komponenty, ako keď vyrazíte na bicykel iba cez víkend. Všetko záleží od vašich cieľov, priorít a čo budete očakávať od vášho nového dvojkolesového tátoša. Poďme sa pozrieť na jednotlivé kroky vyskladania biku na mieru.

O Trek Project One

Aký je celý proces vyskladania bicykla na mieru

Celý proces trvá približne 6 až 7 týždňov. Najskôr si dohodnete stretnutie, následne prebieha realizácia projektu a na ako posledné prebehne úspešne doručenie. V prvom kroku si s vami dohodneme termín online stretnutia, kde zistime aký bicykel, prípadne e-bike, by vám vyhovoval. Celé stretnutie trvá približne hodinu a objednať sa môžete cez e-mail info@najsport.sk alebo telefonicky 0919 066 704. V tomto kroku zvolíme ideálny bicykel, ktorý bude spĺňať všetky vaše požiadavky na typ bicykla, model, veľkosť rámu, materiál a prevedenie. Vyberiete si tiež vhodné cyklistické komponenty a príslušenstvo.

Ako prebieha výber Project One

Ďalším neodmysliteľným krokom je výber vhodného dizajnu. K dispozícií je široká ponuka grafických návrhov a farieb s možnosťou personalizácie menom, značkou, heslom a pod. Nakoniec objednávku skompletizujeme a zašleme do Treku. Proces od výroby až po úspešné dodanie môže trvať 5 - 6 týždňov v závislosti od náročnosti projektu.

Ako na Project One

Objednajte si Project One už teraz

Nečakajte zbytočne a objednajte si svoj vysnívaný bicykel už teraz! Všetky potrebné informácie nájdete na našej stránke bicykel na mieru od Project One. Získate tak jedinečný vami personalizovaný bicykel, ktorý bude úplne odlišný od štandardných modelov, ktoré nájdete na pultoch každej predajne. O tom, že tieto bicykle sú jedinečné a ručne zostavované svedčí aj priemerná cena týchto modelov, ktorá sa štverá až do výšky 8000 €.

Objednajte si Project One už teraz!

Zaobstarajte si aj vy svoj nový vysnívaný bicykel či e-bike od Trek Project One a splňte si svoje najtajnejšie túžby. Veľkou výhodu je že takýto bicykel je teraz dostupný naozaj pre každého.

Ak sa vám článok o Trek Project One zapáčil, tak si určite prečítajte aj ďalšie. Vybrali sme pre vás:

Tím Najšport