Otvárame novú predajňu Najšport v Starom Smokovci
11.11.2021

Otvárame novú predajňu Najšport v Starom Smokovci

Máme pre vás ďalšiu novinku a zároveň skvelú správu, čochvíľa budeme otvárať v poradí piatu športovú predajňu Najšport v Starom Smokovci. Nová špecializovaná predajňa, požičovňa, servis a bazár, bude pre vás dostupná v srdci Vysokých Tatier. V centre turizmu vo Starom Smokovci nás nájdete na prízemí budovy Hrebienok Resort II. Predpokladaný termín otvorenia je naplánovaný na 11.11.2021. Naším cieľom je, aby ste to mali do Najšportu vždy blízko, nech ste už z akéhokoľvek kútu Slovenska. Stále sa snažíme rozširovať sieť značkových predajní a čoskoro pribudnú ďalšie. Naším mottom je “Vítaj za svojimi hranicami”.

Základné informácie o predajni Najšport Starý Smokovec
Zaujímavosti a novinky 

Základné informácie o predajni Najšport Starý Smokovec

Nová športová predajňa Najšport sa bude nachádzať v areáli budovy Hrebienok Resort II v Starom Smokovci. V novootvorenej predajni nájdete špičkové bicykle, elektrobicykle a cyklodoplnky od renomovaných výrobcov (Trek, Ghost, Mondraker, Giant, Liv, CTM a pod.) v top kvalite a cene. Okrem toho u nás nájdete aj zimný sortiment, ako lyže, snowboardy, skialpy a zimné oblečenie prvotriednej kvality. Medzi top produkty na ktoré sa môžete tešiť je napríklad Dynafit, Karpos, Salewa, Atomic, Elan, Stöckli, Fischer, Rossignol alebo Salomon.

Predajňa Najšport Starý Smokovec - Vysoké Tatry

Len v Najšporte nájdete najlepší zákaznícky servis. Tešiť sa tiež môžete na požičovňu bicyklov a e-bikov, elektrických kolobežiek, lyží, skialpov, bazár a špičkový servis.

Najšport Starý Smokovec

Starý Smokovec Najšport

Najšport servis Starý Smokovec

Zaujímavosti a novinky 

V našej novootvorenej požičovni nájdete najväčší výber lyží, skialpov, oblečenia, bicyklov a e-bikov, ako aj elektrických kolobežiek. Rovnako je o vaše lyže, skialpy, bicykel či elektrobicykel postarané v špecializovanom servise. Naši skúsení servisní technici vám ochotne a odborne poradia. Rovnako sa môžete tešiť aj na nadštandardné služby bazáru, požičovne zimnej lyžiarskej či skialpovej výstroje.

Ak nebudete vedieť kam vyraziť na bicykel alebo turistiku, tak sa nechajte inšpirovať našim článkom - Kam vyraziť na bicykel a turistiku v Starom Smokovci . V okolí predajne nájdete množstvo turistických a cykloturistických aktivít, ski areál hrebienok, množstvo chodníkov a trás pre bečkárov či skialpinistov.

Tešíme sa na vašu návštevu už vo štvrtok 11.11.2021 o 11:00 hod!

Tím Najšport