Tipy na vianočný darček od Najšportu
01.12.2021

Tipy na vianočný darček od Najšportu

Zimná sezóna a prípravy na Vianoce sú v plnom prúde. Pripravili sme pre vás perfektnú inšpiráciu na vianočný darček pre vás a vašich najbližších. Nechajte sa inšpirovať našim módnym NajGuru a vyberte darček pre svojho blízkeho už teraz! K dispozícií máme kvalitné značkové produkty za bezkonkurenčnú cenu vo vybraných setoch. Poďme sa spoločne pozrieť na aktuálny výber.

1. Mikulášsky čistiaci set na bicykle Muc-Off 8 in 1
2. Skialpový set čiapka Crazy Idea + rukavice Reusch
3. Dámsky lyžiarsky set čiapka Roxy + rukavice Atomic
4. Snehule Moon Boot + štýlová bunda Goldbergh Zabelle
5. Goldbergh set (rukavice + čiapka + kapsička)
6. Lyžiarky Atomic Hawx a ponožky Orotovox
7. Detský lyžiarsky set Alpina J2 a ponožky Reima
8. Detské funkčné tričko a ponožky X-Bionic

1. Mikulášsky čistiaci set Muc-Off 8 in 1 

Doprajte si súpravu čistiaceho setu od renomovanej spoločnosti Muc-Off, ktorá je vhodná pre všetkých milovníkov cyklistiky a e-cyklistiky. K dispozícií sú tie najlepšie a rokmi overené produkty na čistenie, ochranu a údržbu vášho dvojkolesového tátoša. Navyše všetko teraz nájdete v praktickom kufríéku, ktorý tiež slúži ako myska na umývanie dielov bicykla. Set obsahuje Nano Tech bike Cleaner (čistič pre jednoduché a rýchle čistenie bicykla s nano-technológiou a ochranou proti korózii), Expanding Microcell Sponge (špeciálnu špongiu s mikro-bunkovou štruktúrou), Soft Washing Brush (mäkkú kefku na čistenie), Detailing Brush (štetec na čistenie detailov), Claw Brush (kefka na reťaz a pohonne ustrojenstvo bicykla), Two Prong Brush (dvojhrotová kefka) a mnoho ďalšieho užitočného príslušenstva.

Odkaz na produkt: 

Mikulášsky čistiaci set Muc-Off 8 in 1 

2. Skialpový set čiapka Crazy Idea + rukavice Reusch

Skialpový a bežkársky set pre pánov je zložený z čiapky Crazy Idea Cap Spire Thermo Man Fire a z rukavíc Reusch Hike&Ride Touch-Tec. Funkčná čiapka je ideálna na všetky zimné outdoorové aktivity. Vyrobená je z tkaniny Italian Vuelta (špeciálny česaný fleece), ktorá perfektne odvádza vlhkosť, je rýchloschnúca a zachováva termoregulačné vlastnosti. Čiapka má príjemný materiál, je elastická a má nízku hmotnosť. Na druhej strane rukavice Reusch sú extra priedušné, ideálne pre všetky zimné aktivity. Vyrobené sú z polyesteru, polyamidu a kože. Obsahujú strečový softsheel, Heat Capture System a technológiu Tormbloxx.

Odkaz na produkty: 

Skialpový set čiapka Crazy Idea + rukavice Reusch

3. Dámsky lyžiarsky set čiapka Roxy + rukavice Atomic

Tento set pozostáva z čiapky Roxy a rukavíc Atomic. Zimná čiapka Beanie Angora je ideálnou voľbou do chladného počasia a na lyžiarske zjazdovky. Vďaka pružnej, mäkkej tkanine sa prispôsobí veľkosti hlavy každej lyžiarky. Lyžiarske rukavice W Savor sú vyrobené s dôrazom na tepelný komfort, izoláciu a vodeodolné vlastnosti. Na povrchu sa nachádza vysokokvalitná koža, manžeta je vyrobená z pružného Lycra materiálu a hlavné zloženie je so syntetických materiálov (polyester a polyuretán)

Odkaz na produkty: 

Dámsky lyžiarsky set čiapka Roxy + rukavice Atomic

4. Snehule Moon Boot + štýlová bunda Goldbergh Zabelle 

Doprajte si kvalitné zimné snehule Moon Boot a štýlovú bundu od holandskej značky Goldbergh. Bunda sa hodí pre všetky športové aktivity, či sa rozhodnete ju používať počas zimných alebo letných mesiacov. Je vysoko komfortná, funkčná a dizajnová. K bunde výborne vyniknú štýlové snehule Moon Boot, ktoré sú vyrobené z ekologickej kože a 3 cm hrubej podrážky s protišmykovými vlastnosťami. Vo vnútornej strane topánok sa nachádza pohodlna textilná výstelka, ktorá udrží vaše nohy v teple a v suchu.

Odkaz na produkty: 

Snehule Moon Boot + štýlová bunda Goldbergh Zabelle

5. Goldbergh set (rukavice + čiapka + kapsička)

Tento vianočný set pozostáva s rukavíc, čiapky a kapsičky obľúbenej damskej luxusnej značky Goldbergh. Palčiaky disponujú skutočnou certifikovanou kožušinou z kojota a líšky. Rukavice sú vodeodolné, priedušné a zateplené Primaloftom. Čiapka Hood je štýlová zimná čiapka z hrubého úpletu, vďaka čomu perfektne drží tvar a teplo kedykoľvek to bude potrebné. Z vnútornej strany je podšitá mäkkým fleecom a brmbolec z kožušiny medvedíka čistotného.

Odkaz na produkty: 

Goldbergh set (rukavice + čiapka + kapsička)

6. Lyžiarky Atomic Hawx a ponožky Orotovox

Objavte kvalitné a pohodlné lyžiarky Atomic Hawx v sete s komfortnými ponožkami Ortovox a zažite lyžovačku presne podľa vašich predstáv. Lyžiarky od renomovaného výrobcu Atomic disponujú úplne novou konštrukciou ProLite s dvojitým vstrekovaním materiálu do škrupiny lyžiarky, vďaka čomu pridáva vystuženie materiálu v kľúčových zónach a znižuje hrúbku tam kde to nie je potrebné. Tieto lyžiarky majú až o 25% nižšiu váhu. Flex index je 110 s možnosťou nastavenia. Šírka lyžiarky je Medium Fit 100 mm. Okrem toho sú lyžiarky opatrené tvarovateľnou a maximálne pohodlnou vnútornou  papučou Memory Fit 3D Gold Liner a technolóiou Power Shift. Nesmie chýbať ani zateplenie Thinsulate.

Výhodou ponožiek Ortovox je, že sú vyrobené z jemnej vlny Merino a vďaka bezšvíkovej technológii pletenia sú maximálne pohodlné počas náročných celodenných výstupov. Vystužená päta a špička zabezpečuje zvýšený komfort a maximálnu izoláciu v chladných dňoch.

Odkaz na produkty: 

Lyžiarky Atomic Hawx a ponožky Orotovox

7. Detský lyžiarsky set Alpina J2 a ponožky Reima

Hľadáte skvelý tip na darček pre najmenších lyžiarov? Detský lyžiarsky set Alpina J2 v čiernej farbe a praktické ponožky od nórskeho výrobcu detského oblečenia Reima budú tou správnou voľbou pre vás. Lyžiarky Alpina J2 poskytujú dokonalú izoláciu a ideálnu fixáciu nohy pre malých lyžiarov. Zjazdové lyžiarky disponujú 2 klipsňami, konštrukciou Optimal Flex a pohodlnou vnútornou papučou Junior Fit. Teplé lyžiarske ponožky Reima z dlhoročnou tradíciou výroby v nórsku predstavujú nové ponožky, ktoré zachovávajú termoregulačné vlastnosti, funkčnosť a kvalitný materiál. Presvedčte sa o tom sami a vyskúšajte ich už teraz.

Odkaz na produkty: 

Detský lyžiarsky set Alpina J2 a ponožky Reima

8. Detské funkčné tričko a ponožky X-Bionic

Vyskúšajte funkčný set termoprádla od X-Bionicu pre najmenších lyžiarov. Funkčné tričko s dlhým rukávom je skvelou voľbou pre dokonalú izoláciu, prirodzenú termoregulácia počas chladných dní. Materiál výborne sedi, odvádza pot a zároveň hreje. O funkčosť sa tarajú technológie, ako Ideo-Waistband, 3D Bionic Sphere System, ISO-Pads, ProPrio-Padding. Sweat Traps a mnoho ďalších. Podrobný popis k produktu a najmä vysvetlenie jednotlivých technológií nájdete v odkaze pod textom. Súčasťou setu sú aj lyžiarske ponožky, ktoré chránia chodidlo, dolnú časť nohy a lýtka vášho dieťaťa. Sú veľmi pohodlné, disponujú špičkovými technológiami a pokrokovým materiálom, ako napr. HeliXCoil, Activ-Bund, Air Guide a mnoho ďalších.

Odkaz na produkty: 

Detské funkčné tričko a ponožky X-Bionic

Páčil sa vám náš darčekovač? Prečítajte si aj ďalšie podobné blogy:

Tím Najšport