Prečo si nechať servisovať bicykel u profesionálov?
13.08.2021

Prečo si nechať servisovať bicykel u profesionálov?

Asi každý z vás si klade podobnú otázku častejšie než by sa vám zdalo - budete si bicykel servisovať sami alebo ho zveríte do rúk skúsených cyklomechanikov? Nuž jednoznačná odpoveď, ktorá by vám vo vašom rozhodovacom procese pomohla neexistuje. Dobrou správou je že v súčasnosti je na trhu viac než dosť cyklistických servisov, ktoré sa radí postarajú o funkčnosť a zdravie vášho dvojkolesového tátoša.

Servisovať bicykel svojpomocne alebo v odbornom servise
Ako zložiť poskladaný bicykel
Aké služby poskytuje nás servis bicyklov
Čo je to online servis a ako funguje

Servisovať bicykel svojpomocne alebo v odbornom servise

Ste technicky zdatný a opravovali ste si bicykel sami už pred tým? V tomto prípade zvládnete hravo pripraviť bicykel na cyklistickú sezónu, prípadne si prečítajte článok - ako spraviť predsezónny servis bicykla. V prvom rade je potrebné, aby ste očistili bicykel od hrubej špiny a nečistôt. Zvlášť očistite komponenty, ktoré sú najviac namáhané (prehadzovačka, prešmykač, prevodníky, brzdy a kazetu). Potom skontrolujte hustotu a tlak v plášťoch. Skontrolujte účinnosť bŕzd, správnosť a presnosť prehadzovania. V prípade potreby prehadzovačku a brzdy nastavte. Ak si na to trúfate sami, tak vám pomôžu naše jednoduché návody:

Koniec koncov netreba zabudnúť na správne namazanú reťaz a dotiahnutie všetkých kľúčových komponentov bicykla a e-biku (napr. kľuky, sedlová objímka, hlavové zloženie, predstavec, kolesá a pod.).

Servis bicykla a elektrobicykla odborne

Pokiaľ si netrúfate na servis bicykla alebo nie ste až tak technicky zdaný, prípadne nemáte dostatok času. Bicykel kľudne zverte do rúk profesionálov. Naši servisní technici sa postarajú o dôkladné nastavenie vášho bicykla alebo elektrobicykla. Navyše vám ponúkame možnosť rýchleho servisu už do 24 hodín, odborné poradenstvo, konzultácie, odvoz a dovoz priamo domov. Čerešničkou na torte sú výborne ceny a perfektný prístup našich technikov. Viac informácií o servise bicykla či e-biku, ako aj možnosť objednania nájdete na tomto odkaze:

Ako zložiť poskladaný bicykel?

Kúpili ste si bicykel cez e-shop a neviete v akom stave vám príde? Obávate sa či ho zvládnete zložiť sami? Odpoveď je jednoduchá - áno zvládnete to ľavou zadnou.

  • Prijmeme od vás elektronickú objednávku.
  • Skontrolujeme a nastavíme bicykel, tak aby všetko správne fungovalo.
  • Bicykel či e-bike bezpečne zabalíme a odošleme kuriérom TopTrans na vašu adresu.
  • Tovar jednoducho vybalíte, skontrolujete ho a zložite podľa jednoduchého návodu.

Okrem toho sme pre vás pripravili niekoľko návodov, dokonca aj videonávod. Viac potrebných informácií sa dozviete na týchto odkazoch:

Ako zložiť poskladaný bicykel

Aké služby poskytuje nás servis bicyklov

Otvorili sme nové servisné centrá v Bratislave, Trenčíne, Dolnom Kubíne a v Starom Smokovci. Naším cieľom je, aby ste to mali do Najšportu vždy blízko, či už idete na servis bicykla alebo elektrobicykla. Naší servisní technici sú pravidelne školený, ochotne vám pomôžu a poradia si s akýmkoľvek problémom s vašim bicyklom. Všetky potrebné informácie, ako aj cenník nájdete na stránke - servis bicyklov a elektrobicyklov.

Poskytujeme vám niekoľko servisných služieb. Medzi najhlavnejšie patria tieto servisy:

  • Základný servis
  • Prémiový servis
  • Garančná prehliadka

Čo je to online servis a ako funguje

Okrem základného, prémiového a garančného servisu vám poskytujeme aj možnosť odvozu a dovozu bicykla v rámci hlavného mesta Bratislava a všetkých mestských častí alebo do 35 km od Bratislavy. Mestské časti a obce máme rozdelené do tarifných zón.

Táto služba poskytuje obrovskú výhodu pre tých, ktorý nemajú čas na servis bicykla, sú z iných častí a neoplatí sa im cestovať za servisom zo vzdialenejších lokalít hlavného mesta. Platba sa všetky servisné úkony, ako aj za online servis prebieha až po odservisovaní a doručení bicykla či e-biku. Viac informácií o tejto službe nájdete na informačnej stránke - servis bicyklov a elektrobicyklov v Bratislave.

Tím Najšport