Otvorili sme novú cyklistickú predajňu Trek Flagship Store v Bratislave
13.03.2024

Otvorili sme novú cyklistickú predajňu Trek Flagship Store v Bratislave

Navštívte našu novootvorenú cyklistickú predajňu Trek Flagship Store, ktorá sa nachádza v srdci Bratislavy, hneď oproti predajni Najšport na Bajkalskej. Tento výnimočný obchod je určený pre všetkých cyklistických nadšencov a milovníkov značky Trek a Bontrager. 

Nový Trek Flagship Store v OC Tehelku prináša do Bratislavy niečo, čo tu doteraz chýbalo a to najväčšiu predajňu bicyklov a elektrobicyklov Trek, prvotriedne služby, odborné poradenstvo, servis, bazár, testovacie centrum, guru bike fitting a mnoho ďalšieho. Presvedčte sa aj vy o kvalitách našej predajne, objavte moderné priestory, špičkové produkty a jedinečné služby pod jednou strechou.

Nový cyklistický obchod Trek Flagship Store v Bratislave
Všetky bike služby pod jednou strechou
Pár slov na záver

Nový cyklistický obchod Trek Flagship Store v Bratislave

Poloha a dostupnosť

Trek Flagship Store sa nachádza priamo v novopostavenom obchodnom centre Tehelko na Bajkalskej 2/A, oproti Trom vežiam. Má vynikajúcu dostupnosť priamo z centra mesta alebo z okolitých mestských častí - Ružinov, Nové Mesto, Rača a Staré Mesto. Dostanete sa tu pohodlne autom, MHD, pešo, na bicykli alebo elektrobicykli. 

Zaparkovať môžete priamo v podzemnej garáži OC Tehelka, kde máte parkovanie na 2 hodiny zadarmo. Nezabudnite sa pred vstupom do garáže zaradiť do pravého jazdného pruhu a zvoliť vjazd Štadión (shopping/rezidenti). Pre lepší prehľad, ako sa dostať do predajne a kde zaparkujete si prečítajte tento podrobný návod, kde nájdete aj prehľadné video.

Trek Flagship Store Bratislava - Poloha a dostupnosť

Prémiová značka Trek a Bontrager

Obchod je navrhnutý tak, aby odrážal filozofiu značky Trek - Podporovať lásku k cyklistike a udržateľný životný štýl. Už pri vstupe do predajne vás privíta moderný dizajn, ktorý kombinuje rôzne cyklistické prvky a najnovšie technológie. Trek Flagship Store ponúka širokú škálu elektrobicyklov a bicyklov Trek, vrátane horských, cestných, gravelových, krosových, mestských a detských. Nájdete tu viac ako 1000 rôznych modelov za skvelé ceny.

V predajni nájdete aj kompletné vybavenie pre cyklistov – od prilieb, oblečenia, obuvi až po cyklistické doplnky a komponenty. Okrem predaja športových produktov a vybavenia ponúkame aj odborné poradenstvo a špecializované služby, ako je profesionálny servis bicykla, požičovňu a mnoho ďalších.

Trek Flagship Store Bratislava - Prémiová značka Trek a Bontrager

Zážitok z nakupovania, workshopy a cyklovýjazdy

V Trek Flagship Store nie je dôležitý len nákup produktov, ale aj celkový zážitok z cyklistiky. Jeho moderné priestory, špičkové vybavenie a ekologický prístup robí z nakupovania dokonalý zážitok. Podporujeme lokálnu cyklistickú komunitu a propagujeme cyklistiku ako zdravý a ekologický spôsob dopravy pre každého. Pravidelne organizujeme workshopy o cyklistike, servise, konajú sa tu bezplatné cyklistické výjazdy pre začiatočníkov aj pokročilých. Budujeme miestnu cyklistickú komunitu, kde kde môžete zdieľať skúsenosti a tipy s ďalšími cyklistami.

Trek Flagship Store Bratislava - Zážitok s nakupovania

Otváracie hodiny a kontakt

Trek Flagship Store je otvorený od pondelka do soboty, s otváracími hodinami prispôsobenými potrebám cyklistickej komunity. Ak máte záujem o návštevu alebo potrebujete viac informácií, navštívte webovú stránku obchodu, kde nájdete aktuálne otváracie hodiny - Predajňa Trek Flagship Store. Potrebujete nám zavolať alebo napísať e-mail? Neváhajte nás kontaktovať na +421 220 924 810 alebo na info@najsport.sk.

Trek Flagship Store Bratislava - Otváracie hodiny a kontakt

Všetky bike služby pod jednou strechou

Pod jednou strechou teraz nájdete komplexné služby a jedinečný zákaznícky servis. Čo všetko tu môžete nájsť?

  • Trek Project One - Vytvorte a vyskladajte si bicykel alebo e-bike svojich snov. S Trek Project One vám personalizujeme bicykel presne podľa vašich predstáv. 
  • Požičovňa bicyklov a elektrobicyklov - Desiatky modelov horských, krosových, cestných, dámskych aj detských bicyklov alebo elektrobicyklov si môžete požičať kedykoľvek budete potrebovať.
  • Testovacie centrum - Nové modely bicyklov a e-bikov od Treku si teraz môžete vyskúšať a otestovať pred kúpou. Najprv otestujete, potom kúpite! Vyberte si ideálny model, ktorý vám bude vyhovovať a spĺňať vaše požiadavky. 
  • Možnosť výmeny - Pokiaľ vám bicykel alebo elektrobicykel nebude vyhovovať, tak vám ho vymeníme za iný.
  • Servis bicyklov a elektrobicyklov a Shimano Servis Centrum - Servisujte svojho dvojkolesového tátoša v najmodernejšom servisnom centre na Slovensku. O servis vášho bicykla alebo elektrobicykla sa postarajú skúsení servisní technici. Ponúkame vám aj diagnostiku e-motorov, Online Servis - odvoz a dovoz zo servisu priamo domov alebo poradenstvo na telefóne.
  • Bikefitting - Profesionálne nastavenie bicykla alebo elektrobicykla podľa vašich osobných preferencií a hodnôt. Bikefitting vykonávame pomocou najmodernejšej technológie Guru BikeFitting, ktorý používajú aj špičkoví cyklisti na Tour de France.
  • Bike Leasing - Využite jedinečnú príležitosť a zakúpte si bicykel alebo e-bike prostredníctvom operatívneho leasingu, ktorý funguje rovnako ako leasing na auto.
  • Nákup bicykla a elektrobicykla na firmu - Pokiaľ máte firmu, využite nákup bicykla alebo elektrobicykla. Poskytneme vám všetky potrebné informácie a benefity, navyše získate na 3 roky servis zadarmo.
  • 3 predajne a viac ako 10 partnerských odberných miest - Okrem Trek FlagShip Store v Bratislave nás nájdete aj v predajni Najšport v OC Tehelku, hneď oproti. Ďalšie prevádzky sú lokalizované v Trenčíne a v Dolnom Kubíne (Kubínska hoľa). Využiť môžete služby aj našich partnerských odberných miest.

Všetky bike služby pod jednou strechou

Pár slov na záver

Novootvorený Trek Flagship Store v Bratislave predstavuje dôležitý míľnik pre slovenskú cyklistickú komunitu. S kombináciou špičkových produktov značky Trek a Bontrager, odborného poradenstva, servisu, požičovne a zážitkových aktivít je tento obchod nie je len miestom, kde si môžete kúpiť nový bicykel alebo e-bike, ale aj rozvíjať svoju vášeň pre cyklistiku a stať sa súčasťou rastúcej komunity cyklistických nadšencov. Víta vás Trek Flagship Store – brána do sveta cyklistiky, kde si každý nájde to svoje.

Páčil sa vám článok? Prečítajte si aj ďalšie podobné blogy:

Tím Najšport