Otvárame novú predajňu Najšport na Bajkalskej
10.11.2023

Otvárame novú predajňu Najšport na Bajkalskej

Víta vás Najšport, máme pre vás skvelú novinku! S radosťou vám oznamujeme, že sme otvorili novú predajňu Najšport na Bajkalskej 2/B. Nové priestory o rozlohe 2000 m2 nájdete v budove Národného futbalového štadióna. Moderné priestory sú navrhnuté tak, aby slúžili všetkým, ktorí milujú šport, hľadajú kvalitné športové vybavenie a poradenstvo pod jednou strechou.

Základné informácie o novej predajni Najšport
5 tipov, prečo navštíviť Najšport na Bajkalskej

Základné informácie o novej predajni Najšport

Nová športová predajňa Najšport sa nachádza v budove Národného futbalového štadióna na ulici Bajkalská 2/B v Bratislave (mestská časť Nové Mesto) - viac informácií a presnú polohu nájdete na mape. V novootvorených priestoroch o rozlohe 2000 m2 nájdete špičkový zimný aj letný sortiment od renomovaných športových značiek. Tešiť sa môžete na lyže, lyžiarky, skialpy, bežky, splitboardy, snowboardy, športové oblečenie, obuv a skvelé služby servisu, požičovne, bazáru, bootfittingu, bikefittingu a testovacieho centra.

Základné informácie o novej predajni Najšport - Bajkalská

Kde môžete zaparkovať?

Zaparkovať môžete pohodlne v podzemnom parkovisku Národného futbalového štadióna odkiaľ sa cez parkovisko dostanete po schodoch priamo do predajne Najšport. Vchod do podzemného parkoviska sa nachádza napravo od hlavnej cesty Bajkalská. Zjazd je umiestnený zo smeru od mestskej časti Nové Mesto do Ružinova (pre lepšiu predstavu si prosím pozrite mapu).

Parkovanie Najšport Bajkalská - Národný futbalový štadión

Čo bude zo starou predajňou Najšport na Galvaniho 2/A?

Stará predajňa v G2 Parku na Galvaniho 2/A v Bratislave zostáva od 6.11 zatvorená a aktuálne je kompletne presťahovaná do nových priestorov na Bajkalskej 2/B. Staršie priestory budeme aj naďalej využívať ako sklad.

5 tipov, prečo navštíviť Najšport na Bajkalskej

1. Široký výber skvelých produktov a značiek

Najšport ponúka široký výber bicyklov, elektrobicyklov, lyží, skialpov, snowboardov, splitboardov, bežiek, športového oblečenia, obuvi a množstvo užitočného športového vybavenia za skvelé ceny. Sme hrdí na to, že pod jednou strechou nájdete produkty prémiových značiek ako Atomic, Salomon, Elan, Rossignol, Fischer, Tecnica, Dynafit, Goldbergh, Stöckli, Head, Blizzard, Crazy Idea, UYN a mnoho iného. Nech už ste začiatočník alebo profesionál, u nás nájdete všetko čo potrebujete pre šport a voľný čas.

Široký výber skvelých produktov a značiek Najšport

2. Odborné poradenstvo a zákaznícky servis na vysokej úrovni

Naši skúsení predajcovia sú vyškolení odborníci so športovými a technickými znalosťami. Sú pripravený pomôcť pri výbere a poskytnúť odborné športové poradenstvo. V predajni nájdete tiež servis, požičovňu, bazár, bikefitting, bootfitting, testovacie centrum a mnoho ďalších užitočných služieb.

Odborné poradenstvo a zákaznícky servis na vysokej úrovni

3. Trek Flagship Store Bratislava

Tešiť sa tiež môžete na novootvorenú špecializovanú predajňu bicyklov a elektrobicyklov Trek Flagship Store, kde nájdete najnovšie modely, technológie a inovácie od značky Trek a Bontrager. Okrem toho na tomto mieste nájdete aj odborný cyklistický servis, požičovňu a testovacie centrum.

Trek Flagship Store Bratislava

4. Záväzok k udržateľnosti a komfortu pri nakupovaní

Nová predajňa bola navrhnutá s ohľadom na udržateľnosť a zároveň na maximálny komfort zákazníkov. Využívame recyklovateľné materiály a technológie šetrné k životnému prostrediu. Kladieme dôraz na najnovšie technológie a inovácie. V našej širokej ponuke športových produktov alebo značiek, nájdete najnovšie modely a technológie, ktoré vám pomôžu zlepšiť výkon a zvýšiť pohodlie počas športovania. V Najšporte veríme, že správne športové vybavenie môže posunúť váš výkon na vyššiu úroveň.

Záväzok k udržateľnosti a komfortu pri nakupovaní

5. Pozvánka na otvorenie novej predajne 10.11.2023

Srdečne vás pozývame na slávnostné otvorenie našej predajne dňa 10.11.2023 (piatok), kde si môžete prezrieť našu ponuku a využiť špeciálne predsezónne akcie a zľavy zo sťahovacieho výpredaju. Tešíme sa na vašu návštevu!

Pozvánka na otvorenie novej predajne Najšport - Bajkalská

Sme pripravení poskytnúť vám najlepší zážitok z nákupu športového vybavenia. Naša predajňa je nielen miestom pre nákup, ale aj miestom, kde môžete nájsť inšpiráciu a podporu pre váš životný štýl. Sme presvedčení, že naša nová lokalita v Národnom futbalovom štadióne ponúkne jedinečnú atmosféru a pohodlie pre všetkých športovcov a milovníkov outdoorových aktivít. Nezabudnite, že otvorenie sa uskutoční 10. novembra 2023, kde na vás čakajú špeciálne akcie a zľavy. Tešíme sa na vašu návštevu a príležitosť sprevádzať vás na vašej športovej ceste!

Veríme že sa vám článok páčil. Prečítajte si aj ďalšie podobné blogy:

Tím Najšport