5 dôvodov, prečo sa oplatí kúpiť lyžiarsku výstroj už teraz
05.01.2021

5 dôvodov, prečo sa oplatí kúpiť lyžiarsku výstroj už teraz

Aktuálna pandemická situácia spôsobená novým koronavírusom nehrá do karát lyžiarskym strediskám, predajcom lyží, servisom, bazárom či požičovniam. Dáva zabrať celej ekonomike a spôsobuje obrovské finančné strany nejednému podnikateľovi. Pripravili sme si pre vás 5 dôvodov prečo sa oplatí kúpiť lyže, lyžiarky, palice, okuliare, prilby či oblečenie už teraz a neodkladať kúpu novej výstroje do budúceho roku. 

Viac ako 80 % lyžiarskeho sortimentu sa nemení
Oplatí sa kúpiť tento rok alebo treba počkať?
Výstroj, ktorá vám vydrží viac ako 10 rokov
Zostaňte štýloví a moderní na svahu
Požičať si výstroj alebo kúpiť novú?

Viac ako 80 % lyžiarskeho sortimentu sa nemení

Vedeli ste, že viac ako 80 % celého lyžiarskeho sortimentu - to znamená lyže, lyžiarky, palice, prilby, okuliare, rukavice a celá rada oblečenia zostáva aj pre budúcu lyžiarsku sezónu 2021/2022 rovnaká. Pýtate sa prečo je tomu tak? Vzhľadom na situáciu okolo COVID-19 a pridruženú finančná krízu sa výrobcovia dohodli, že nebudú meniť dizajn, farby, technické parametre ani vlastnosti svojich produktov na najbližšie roky. Pokiaľ sa budú vyrábať nové produkty, tak len s rovnakými materiálovými a vizuálnymi charakteristikami ako predošlé. 

To všetko zabezpečí plynulý predaj lyží a lyžiarok aj v najbližšej lyžiarskej sezóne. Vďačíme za to hlavným hráčom ako Atomic, Rossignol, Salomon, Dynafit, Elan, Tecnica a pod. Vy sa tak nemusíte báť že si kúpite výstroj, ktorá nebude na ďalší rok in, práve naopak.

Viac ako 80 % sortimentu zostáva

Oplatí sa kúpiť tento rok alebo treba počkať?

Poďme si zodpovedať túto základnú otázku - oplatí alebo neoplatí sa s kúpou čakať? V súčasnej situácii veľa predajcov ponúka úplne nové modely lyžiarskeho vybavenia za skvelé výpredajové ceny. Nie je tomu inak ani u nás, v Najšporte. Na našom sklade sa nachádza dostatok čerstvo naskladených kúskov, ktoré čakajú práve na vás. Tentokrát za bezkonkurečné nízke ceny. Doposiaľ sa ešte nikdy nestalo, že ceny počas hlavnej lyžiarskej sezóny klesnú z pôvodných až o 30 % a niektoré minuloročné modely až o rekordných 50 %. Preto neodkladajte kúpu na budúci rok, ceny môžu byť o niekoľko desiatok až stoviek eur vyššie.

Ďalším dôvodom, prečo kúpu prehodnotiť na tento rok, je výborný prozákaznícky servis. V obchodoch sa nachádza o niečo menej zákazníkov a to je pre vás spolu s nízkymi cenami ideálna príležitosť na nákup. Tovar si tak môžete nerušene pozrieť, vyskúšať a pokojne sa poradiť s našimi vyškolenými zamestnancami, ktorí vám všetko vysvetlia. Navyše, ak vám čokoľvek nesadne, nepoužívaný tovar vám vieme vymeniť. Opäť sa vieme pozrieť na vaše idividuálne požiadavky a vybrať vám lyže alebo lyžiarky presne na mieru.

Výstroj, ktorá vám vydrží viac ako 10 rokov

Vedeli ste, že za bežných okolností vám vydrží výstroj viac ako 10 rokov? To platí predovšetkým pre lyže, lyžiarky, palice alebo prilby. Ich materiálové a funkčné zloženie ich predurčuje k dlhej životnosti. Sú vyrobené z najnovších high-tech materiálov, ako je napríklad karbón, titanal, laminát, špeciálne kompozitné štruktúry a technológie, ktoré prešli dlhoročným vývojom. Tieto štruktúry sú lisované pod tlakom za prísnych výrobných procesov. Práve pre náročnosť výroby a za použitia špičkových technologických postupov vám vydržia dlhé roky.

Životnosť oblečenia sa znižuje množstvom a charakterom používania, no niektoré značkové rady vám vydržia aj roky. Poznáte to, keď máte doma niekoľko starostlivo vybraných kúskov, ktoré vydržali dlhé roky? Rovnako je to aj so súčasnými značkami oblečenia. Musíte sa o ne starať, pravidelne prať pri správnej teplote a s funkčným pracím prostriedkom pre športové oblečenie. Pre zachovanie vlastnosti sa odporúča aj impregnácia.

Výstroj, ktorá vydrží viac ako 10 rokov

Zostaňte štýlový a moderný na svahu

Byť na svahu v najnovších športových a módnych vychytávkach je v dnešnej dobe samozrejmosťou. Najmä dámy siahajú po trendy kolekciách luxusných značiek ako je Goldbergh a Moon Boot, ktoré sú vhodné pre aktívny pohyb v horách a tiež na voľný čas. Rovnako zladení viete byť na svahu aj so svojou lyžiarskou výbavou, preto vám ponúkame špeciálne sety šité na mieru, priamo od legendárnych značiek Atomic, Stöckli alebo Helly Hansen.

Stačí si len vybrať a vyraziť na svah. Pritom sa nemusíte báť, že budúci rok už nebudú v móde, práve naopak - zažiarte v nových farbách a budete kráľom/kráľovnou zjazdovky už v tohtoročnej sezóne. Tento krát na všetko viete získať skvelé zľavy, to platí aj pre celé produktové sety. Čím viac si toho vyberiete, tým dostanete vyššiu množstevnú zľavu. Navyše všetko po individuálnej dohode s našimi predajcami.

Zostaňte štýlový a moderný na svahu

Požičať si vystroj alebo kúpiť rovno novú?

Požičať alebo si kúpiť rovno novú lyžiarsku výstroj? Podobné otázky si kladie v súčasnej dobe množstvo nadšencov zimných radovánok. Univerzálnu odpoveď však nehľadajte. Vždy sa musíte zamerať na svoje osobné individuálne požiadavky. Je potrebné si položiť niekoľko základných otázok. V prvom rade zistite, koľkokrát do roka lyžujete, či ste ochotný používať lyžiarky, ktoré mal niekto obuté pred vami a či sa zmierite s pocitom, že ich musíte po lyžovačke opäť vrátiť.

Dôležitým faktorom je aj aktuálna finančná situácia. Preto si uvedomujeme, že nie každý zákazník má možnosť minúť peniaze na novú lyžiarsku výstroj. Preto vám ponúkame kvalitný bazárový sortiment. Ten u nás nájdete vo veľmi dobrej kvalite a vo výborných cenách. S výberom vám poradia naši skúsení predajcovia, ktorí vám zakúpené lyže a lyžiarky skontrolujú, nastavia viazanie a pri výbere zohľadnia všetky vaše osobné požiadavky.

Tak či onak, veríme, že pri výbere naozaj kvalitnej lyžiarskej výbavy a oblečenia sa obrátite na Najšport.sk, kde na vás čaká množstvo výhod a benefitov. Medzi tie najlepšie patria nízke ceny, autorizovaný servis, odborné športové poradenstvo, nastavenie viazania priamo na mieste, služby najvyššej úrovne (lyžiarsky trenažér, požičovňa, bazár, expresný kuriér v rámci Bratislavy a všetkých mestských častí) a vždy pozitívne naladení zamestnanci.

Ak vás článok zaujal, určite si prečítajte aj ďalšie:

Ďakujeme, spolu to zvládneme.

Tím Najšport