Objavte plavky, ktoré menia farbu
26.07.2021

Objavte plavky, ktoré menia farbu

Objavte s Najšportom úchvatné plavky Sea’Sons, ktoré menia farbu a odlíšte sa od ostatných. Nezáleží na tom, či ste už na pláží, pri bazéne alebo len tak vonku. S týmito plavkami zažiaríte ako hviezda. Vyskúšajte si zaplávať v plavkách Sea’Sons a uvidíte, čo sa stane! Poďme si teda bližšie povedať o materiáli, originálnom nápade, vzniku spoločnosti, novinkách a budúcich nápadoch.

Prečo práve Sea’Sons
Ako to celé začalo?
Materiál a kvalita na prvom mieste
Technológia zmeny farby

plavky-seasons

Prečo práve Sea’Sons

Cieľom tejto značky je nielen upútať nového zákazníka, ale aj prispieť do módneho priemyslu niečím iným a novým. Sea’Sons sa chcel už na prvý pohľad odlíšiť od konkurencie a vymyslieť niečo vzrušujúce. Spoločnosti dlho trvalo, kým technologicky navrhli plavky, ktoré menia farbu a budú dizajnovo na úplne inej úrovni.

Ako to celé začalo?

Ako pri každom podnikaní, aj tu boli začiatky veľmi ťažké. Od zahájenia výroby v roku 2017 potrebovala firma získať ďalšie finančné prostriedky na svoj rozvoj. O necelý rok neskôr získala investorov a bola vyrobená prvá várka. Samotní zákazníci nenahraditeľne pomohli spoločnosti s presadením sa na trhu. Posielali pozitívne recenzie, zdieľali svoje plavky a príbehy na sociálnych sieťach. Vtedy spoločnosť pochopila, že robí svojim zákazníkom skutočnú radosť. Cieľom firmy sa následne stalo rozšírenie sortimentu o dámske a detské modely a priblížiť sa tak širokému spektru zákazníkov.

panske-plavky-seasons

Materiál a kvalita na prvom mieste

Firma Sea’Sons neustále optimalizuje svoje produkty. Používa inovatívne materiály, pracuje s najnovšími technológiami, ktoré dopĺňa kreatívnym dizajnom. Preto vývoj, dizajn aj výroba pochádza výhradne z Európy. Oblečenie a predovšetkým plavky sa dobre prispôsobujú postave, sú odolné a kvalitné. Majú elastický pás, vnútorné podšívky, pri pánskych plavkách sú vyrobené z veľmi príjemnej sieťoviny. Sú navrhnuté tak, aby zachovávali ideálnu dĺžku a moderný vzhľad. Sú mierne strečové, takže neobmedzujú v pohybe a športe na pláží.

Materiál je navrhnutý tak, aby sa perfektne prispôsobil vašej postave. Rovnako je použitá špeciálna látka, ktorá rýchlejšie schne a minimálne absorbuje vlhkosť.

plavky-ktore-menia-farbu

Technológia zmeny farby

Plavky Sea’Sons sú vyrobené zo špeciálnych termocitlivých vlákien. Ich odborný názov je termo-chromná textília. Táto jedinečná technológia umožňuje meniť plávkam farbu. Ako k tomu dochádza? Pri zmene teplôt na povrchu látky pri pôsobení studenej a naopak teplej vody alebo zmeny vonkajšej teploty (napr. dotykom, chladným/teplým vzduchom a podobne) sa zmení farba. Pri kontakte s teplým povrchom budú farby bledšie a zoslabnuté. Naopak pri kontakte s chladným povrchom bude farba výraznejšia a sýtejšia.

Plavky Sea’Sons sú naozaj originálne. Sú výborné aj ako darček, kdeže veľkosti kopírujú tie, ktoré bežne nosíte, čiže nepotrebujete o veľkosť väčšie ani menšie. Samozrejme, za posledný rok sa na trhu objavilo množstvo lacných a nekvalitných napodobenín, no Sea’Sons bude vždy originál, ktorý sa bude niesť v znamení originálneho nápadu a jedinečnej výroby.

Ak sa vám článok o plavkách zapáčil, prečítajte si aj ďalšie podobné blogy:

Tím Najšport