Doživotná záruka na produkty Dynafit. Spoznajte Lifetime Guarantee
04.12.2023

Doživotná záruka na produkty Dynafit. Spoznajte Lifetime Guarantee

V súčasnom svete sa spotreba neustále zvyšuje a dôraz na udržateľnosť je nesmierne dôležitý. Značka Dynafit predstavuje politiku doživotnej záruky (Lifetime Guarantee) na svoje produkty. Táto iniciatíva bola zavedená od 1. októbra 2023. Predstavuje významný krok pre značku, ako aj pre celý odvetvie outdoorového a športového vybavenia. Spoločnosť Dynafit, dlhodobo známa svojimi inováciami v oblasti horských športov, sa týmto krokom zaviazala k posunutiu svojho prísľubu kvality a udržateľnosti na novú úroveň. 

Predĺžením záruky na 5 a 10 rokov nielenže zvyšuje dôveru zákazníkov vo svoje produkty, ale zároveň podporuje myšlienku, že "najudržateľnejší výrobok je ten, ktorý už vlastníte". Toto heslo odráža záväzok značky k dlhodobej kvalite a odolnosti svojich produktov, ktoré sú vyvíjané s ohľadom na maximálny výkon v horách a súčasne s dôrazom na vytrvalosť a odolnosť. 

V tomto článku sa pozrieme bližšie na to, ako doživotná záruka Dynafit mení pravidlá hry v outdoorovom priemysle, aký vplyv má na spotrebiteľov a aké produkty pod túto záruku patria. Nezabúdajte, že s výberom vhodného produktu vám radi a odborne poradíme na našom e-shope alebo osobne v ktorejkoľvek predajni Najšport.

Čo je doživotná záruka Dynafit - Lifetime Guarantee?
Na ktoré produkty sa táto záruka vzťahuje
Rozsah a podmienky doživotnej záruky Dynafit
Čo musíte urobiť aby ste získali doživotnú záruku?

Čo je doživotná záruka Dynafit - Lifetime Guarantee?

Doživotná záruka, ktorú ponúka spoločnosť Dynafit, je nielen záväzkom k poskytovaniu kvality, ale aj k podpore udržateľnosti. Táto záruka presahuje štandardnú dvojročnú legislatívnu povinnosť a zahŕňa rozšírenú záruku na desať rokov. Tento záväzok znamená, že Dynafit garantuje opravu alebo výmenu produktu počas celej jeho životnosti.

V prípade, že by ste narazili na problém s vaším Dynafit výrobkom, je dôležité kontaktovať spoločnosť. Tá overí, či sa na daný produkt vzťahuje doživotná záruka a zabezpečí potrebné opravy počas jeho celej životnosti, aby ste ho mohli využívať čo najdlhšie. Dynafit prevezme všetky súvisiace náklady počas prvých piatich rokov.

Je dôležité poznamenať, že doživotná záruka sa týka iba výrobkov zakúpených po 1. októbri 2023. Netreba však zabúdať, že pre aktiváciu doživotnej záruky je nevyhnutné zaregistrovať váš výrobok na webovej stránke Dynafit do 12 mesiacov od dátumu nákupu a nahrať scan dokladu o kúpe.

Na ktoré produkty sa táto záruka vzťahuje

Program doživotnej záruky spoločnosti Dynafit je komplexný a zahŕňa vybraných produktov, od hardvéru až po oblečenie. V rámci tohto programu sú zahrnuté kľúčové produkty, ako skialpové viazania, lyžiarky, skialpy, mačky, palice, prilby, batohy a okuliare, ako aj bundy a nohavice, čo sú neoddeliteľnou súčasťou výbavy každého nadšenca zimných športov.

Naopak, program doživotnej záruky nezahŕňa niektoré špecifické produkty. Medzi ne patria funkčné oblečenie, ako spodné prádlo, tričká, topánky určené pre trailový beh a horolezectvo, ako aj vložky do topánok, ponožky a rôzne typy rukavíc vrátane palčiakov. Tieto položky sú z programu vylúčené kvôli ich špecifickým charakteristikám a odlišnému spôsobu použitia.

Ak ste zakúpili alebo zaregistrovali Dynafit výrobok pred 1. októbrom 2023, platia pre vás tieto pravidlá:

Viazanie

Zaregistrovaním viazania na Dynafit webe sa záruka predlžuje na 10 rokov, čo zahŕňa štandardnú životnosť lyžiarskeho viazania. Táto obmedzená záruka, ktorá sa týka všetkých materiálových a výrobných chýb, platí pre viazania zakúpené medzi 1. novembrom 2019 a 30. septembrom 2023.

Skialpinistická Obuv

Registráciou skialpinistických topánok na Dynafit webe sa záruka predlžuje na 5 rokov. Táto obmedzená záruka pokrýva všetky materiálové a výrobné chyby, a platí pre topánky kúpené medzi 1. októbrom 2021 a 30. septembrom 2023.

Okuliare

Registráciou okuliarov na Dynafit webe sa záruka predlžuje na 5 rokov. Táto obmedzená záruka sa vzťahuje na všetky materiálové a výrobné chyby, platná pre okuliare zakúpené medzi 1. februárom 2022 a 30. septembrom 2023.

Predĺžená záruka na ostatné produkty

Dynafit ponúka okrem doživotnej záruky na viazanie, lyžiarky a okuliare, aj predĺženú záruku na všetky ostatné výrobky. Táto záruka zdôrazňuje dôveru spoločnosti v kvalitu a dlhovekosť svojich produktov. Po zakúpení akejkoľvek položky Dynafit automaticky získavate dvojročnú záruku, ktorá sa po registrácii na webe predlžuje na tri roky, čo je o rok viac, než zákonom požadované minimum.

Rozsah a podmienky doživotnej záruky Dynafit

Doživotná záruka ponúkaná sa vzťahuje na výrobky sú bez chýb v materiáli a výrobnom spracovaní. Je dôležité si uvedomiť, že tento záväzok záruky sa viaže na životný cyklus samotného výrobku, nie na životnosť kupujúceho. Tento životný cyklus produktu je stanovený na desať rokov.

Existujú špecifické situácie a obmedzenia, kedy doživotná záruka Dynafit nie je aplikovateľná. Záruka nezahŕňa poškodenia spôsobené nehodami, nesprávnym používaním produktu, zanedbávaním údržby, ako aj prirodzeným opotrebovaním materiálov a blednutím farieb v dôsledku dlhodobého používania. Rovnako neplatí pre škody spôsobené bežným opotrebovaním, neodbornými úpravami, zásahmi alebo opravami vykonanými bez autorizácie.

Čo musíte urobiť aby ste získali doživotnú záruku?

Získanie doživotnej záruky je proces, ktorý vyžaduje jednoduchú registráciu vášho výrobku na oficiálnej webovej stránke Dynafit. Tento proces je nutné dokončiť do 12 mesiacov od dátumu zakúpenia výrobku. Registrácia je intuitívna a nevyžaduje veľa času. Nevyhnutným krokom je mať pripravený originálny doklad o kúpe.

Ako postupovať

  • Vytvorte si osobný účet na webovej stránke Dynafit, kde nájdete možnosť pre registráciu výrobkov.
  • V rámci svojho účtu nájdete sekciu na registráciu výrobkov, kde môžete pridať každý zakúpený výrobok Dynafit. K tejto registrácii je potrebné mať originálny doklad o kúpe.
  • Počas registrácie zadajte relevantné informácie o výrobku, ako je dátum nákupu, typ výrobku, sériové číslo alebo číslo výrobku, a miesto nákupu. Tieto údaje nájdete na výrobku alebo jeho obale.
  • Doklad o kúpe nahrajte vo formáte JPG, PNG alebo PDF.

Po dokončení týchto krokov je váš výrobok úspešne zaregistrovaný, čím získate prístup k doživotnej záruke Dynafit. Potvrdenie o registrácii si môžete stiahnuť priamo z účtu, a tiež vám bude zaslané e-mailom.

Doživotná záruka Dynafit - Lifetime Guarantee, je viac než len sľub kvality, je to záväzok k udržateľnosti. Táto politika zahŕňa širokú škálu produktov, poskytuje dlhodobú spoľahlivosť a podporuje zodpovedný prístup k nákupu. Nezabúdajte na nutnosť registrácie produktov na webovej stránke Dynafit, aby ste si zabezpečili všetky výhody tejto záruky. S produktami Dynafit pod doživotnou zárukou ste v dobrých rukách. Pre poradenstvo nás navštívte v našom e-shope alebo predajni Najšport, tešíme sa na vašu návštevu.

Páčil sa vám článok? Prečítajte si aj ďalšie podobné blogy:

Tím Najsport