Otvárame novú predajňu Najšport v Trenčíne
26.03.2021

Otvárame novú predajňu Najšport v Trenčíne

A je to tu! Čoskoro pre vás otvárame v poradí tretiu špecializovanú športovú predajňu Najšport. Tentokrát nás nájdete v Trenčíne v mestskej časti Zlatovce na ulici Zlatovská 20. Predpokladaný termín otvorenia je na konci apríla 2021. Naším cieľom je, aby ste to mali do Najšportu vždy blízko, nech ste už z akéhokoľvek kútu Slovenska. Preto sa stále snažíme rozširovať našu sieť značkových predajni a čoskoro pribudnú ďalšie. Naším mottom je “Vitaj za svojimi hranicami”.

O predajni Najšport v Trenčíne
Zaujímavosti a novinky
Na čo sa môžete tešiť

O predajni Najšport v Trenčíne

Novootvorená športová predajňa Najšport o rozlohe 200 m2 na Zlatovskej 20 v Trenčíne vám ponúka špičkové bicykle a elektrobicykle značky Trek. Jedná sa o bicykle a e-bike prémiovej kvality s takmer 40 ročnou tradíciou v celosvetovom meradle. Okrem toho tu nájdete stovky modelov a skvosty ako Ghost, Lapierre, Giant, Dema či Mondraker

Každý jeden bicykel vás prekvapí svojim jedinečným dizajnom, špičkovým prepracovaním, kvalitnými komponentami za veľmi rozumné ceny. Môžete sa tiež tešiť na kvalitné komponenty a cyklistické príslušenstvo, ako Bontrager, Shimano, Sram, BBB, Castelli a mnoho ďalších.

Nová predajňa bicyklov v Trenčíne

Zaujímavosti a novinky

Nadštandardné služby servisu bicyklov a elektrobicyklov sú samozrejmosťou. O vášho dvojkolesového tátoša sa postarajú skúsení servisní technici. Navyše teraz si môžete požičať bicykel či e-bike kedykoľvek budete potrebovať. Naša požičovňa bicyklov je vám k dispozícií počas otváracích hodín prevádzky. Zastavte sa a naši ochotní zamestnanci vám radi poradia.

Vyraziť môžete naprieč Trenčínom, alebo sa nechajte inšpirovať našimi článkami:

Nové bicykle, elektrobicykle, servis a požičovňa v Trenčíne

Na čo sa môžete tešiť

Okrem nových produktov, servisu bicyklov a požičovne sa môžete tešiť aj na ďalšie nadštandardné služby. Ak sa stane že budete mať bicykel či e-bike po cyklistike veľmi zašpinený, tak môžete využiť našu externú wapku a jednoducho si ho kedykoľvek umyť. 

Veľkou výhodou je, že súčasťou predajne je aj kaviareň, kde si viete príjemné oddýchnuť a dopriať malé občerstvenie kávu, čaj, pivo, aperol, mojito, poprípade nejaký croissant plnený šunkou, syrom alebo sladký. Zároveň vám vieme objednať miestnu pizzu, ktorú si viete u nás zjesť.

Kaviareň je súčasťou obchodu Najšport v Trenčíne

Ohľadom presného termínu otvorenia novej predajne v Trenčíne vás budeme ešte informovať, predbežný termín sme stanovili na 22.4.2021. Tešíme sa na vašu návštevu.

Tím Najšport