Otvárame novú predajňu Najšport na Kubínskej holi
22.06.2021

Otvárame novú predajňu Najšport na Kubínskej holi

Už sa nevieme dočkať, pretože čoskoro pre vás otvárame v poradí štvrtú špecializovanú predajňu Najšport v Dolnom Kubíne. Novú športovú predajňu môžete navštíviť v známom lyžiarskom stredisku Kubínska hoľa na ulici Beňovolehotská, len 3 km od centra okresného mesta. Otvorenie predpokladáme na začiatok júla, konkrétne 1.7.2021 - kedy sú na Kubínskej naplánované preteky. Cieľom otvorenia novej značkovej predajne je, aby ste to mali do Najšportu čo najbližšie, nech ste už z ktoréhokoľvek kútu Slovenskej republiky. Ktovie, možno budeme spoločne otvárať Najšport aj vo vašom meste. Naším cieľom je “Vítaj za svojimi hranicami”.

Základné informácie o predajni Najšport na Kubínskej
Zaujímavosti a novinky z prvej ruky
Najväčšia požičovňa bicyklov a elektrobicyklov

Základné informácie o predajni Najšport na Kubínskej

Nová predajňa Najšport bude postavená z obnoviteľných zdrojov v myšlienke kontajnerovej stavby o rozlohe 250 m2. Na Kubínskej holi nájdete širokú ponuku špičkových bicyklov, elektrobicyklov, komponentov, cyklistického príslušenstva, obuvi, oblečenia, zimnej lyžiarskej či skialpovej výstroje. Nájdete tu značky ako Trek, Ghost, Giant, Lapierre, Mondraker, BBB, Bontrager, Shimano, Sram, Castelli, Salewa, Dynafit, Atomic a mnoho iného.

Všetky produkty u nás nájdete v tej najvyššej kvalite, v jedinečnom dizajne so špičkovým spracovaním a výborným zákazníckym servisom za rozumné ceny. Okrem toho sa môžete tešiť na servis, požičovňu, občerstvenie alebo bazár.

Predajňa Najšport Kubínska hoľa

Zaujímavosti a novinky z prvej ruky

U nás je o váš bicykel alebo e-bike vždy postarané. Nadštandardné služby servisu bicyklov a elektrobicyklov sú samozrejmosťou. Naši skúsení servisní technici zvládnu akýkoľvek problém, opravu, výmenu alebo záručný servis.

Okrem nových produktov, servisu či požičovne sa môžete tešiť aj na nadštandardné služby, ako je napríklad externá wapka priamo pred predajňou. V prípade zašpinenia si viete bicykel kedykoľvek umyť a vyčistiť. 

Súčasťou predajne bude aj bistro, kde si viete dať pauzu, oddýchnuť si a vychutnať výborne jedlo a pitie.

Najväčšia požičovňa bicyklov a elektrobicyklov

Vedeli ste, že súčasťou našej predajne bude aj jedna z najväčších požičovni bicyklov a e-bikov široko - ďaleko? Viac informácií o požičovni, bicykloch, ako aj cenníku nájdete tu:

U nás si na svoje prídu priaznivci freeridu, enduro, downhillu, XC, cross country alebo cestnej cyklistiky. V požičovni máme najnovšie a súčasné modely značiek Trek, Ghost, Mondraker, Giant a Liv. Výber je naozaj bohatý a pestrý.

Najväčšia požičovňa bicyklov a elektrobicyklov v Dolnom Kubíne

Chcete vyraziť naprieč Kubínskou hoľou alebo Dolným Kubínom? Inšpirujte sa naším článkom, v ktorom rozoberáme 7 najlepších bikeparkov na Slovensku alebo si vyberte jednu z 3 tratí, viac nájdete na tomto odkaze.

Predbežný dátum otvorenia novej predajne a pobočky Najšport v Dolnom Kubíne sme stanovili na 1.7.2021. Tešíme sa na vašu návštevu.

Tím Najšport