Objavte inovatívne a štýlové športové oblečenie UYN
22.09.2023

Objavte inovatívne a štýlové športové oblečenie UYN

Šport je dôležitou súčasťou nášho života. Mnohí z nás ho považujú nielen za spôsob, ako udržiavať svoje telo v dobrej forme, ale aj ako prostriedok na dosiahnutie optimálneho fyzického a psychického zdravia. Pri športe je však dôležité mať na sebe správnu výstroj a funkčné oblečenie. Jednou z popredných značiek, ktoré sa špecializujú na výrobu športovej obuvi a oblečenia, je značka UYN.

S výberom vhodného športového oblečenia a obuvi vám radi a odborne poradíme na našom e-shope alebo v osobne v predajniach Najšport.

Spoznajte značku UYN
História značky UYN
Inovácie a najnovšie technológie aplikované v športe
Pestrá škála športových produktov UYN
UYN a životné prostredie
Pár slov na záver

Spoznajte značku UYN

UYN (Unleash Your Nature) nie je len ďalšou značkou športovej obuvi a odevov. Je to filozofia, ktorá povzbudzuje ľudí k tomu, aby objavili svoju pravú športovú povahu a potenciál. Značka verí, že každý človek má v sebe schopnosť dosiahnuť viac, a preto vytvára produkty, ktoré vám pomôžu získať sebavedomie a odvahu prekonávať hranice.

Cieľom značky UYN je zmeniť spôsob, akým ľudia vnímajú a vykonávajú šport. Pre UYN nie je šport len fyzickou aktivitou, ale spôsobom života, ktorý prináša radosť, zdravie a pohodu. Svojou širokou ponukou produktov a dôrazom na detaily sa snaží prinášať tie najlepšie produkty pre športovcov. Na svoje si prídu lyžiari, cyklisti aj bežci. S UYN nejde len o nákup oblečenia a obuvi, ale ide o investíciu do seba, svojich cieľov a prirodzenej vášne pre šport. 

Odkedy sa spoločnosť odčlenila od firmy Trerè Innovation, tak začala vyrábať vlastné produkty, ktoré sú kvalitné, príjemné na dotyk a mimoriadne komfortné. UYN sa aktívne snaží znižovať používanie umelých vlákien, čo dokazuje aj zloženie materiálov obsahujúce špeciálne vlákno NATEX. Jedná sa o zmes bio-vlákien s antibakteriálnymi vlastnosťami.

UYN si rýchlo získava pozornosť vďaka dlhoročným skúsenostiach, čo dakazuje aj fakt, že oblieka napr. slovenskú biatlonovú reprezentáciu vrátane Anastasie Kuzminovej. Kvalitu tejto značky ocenila aj naša najúspešnejšia lyžiarka Petra Vhová a jej kolekciu si dokonca môžete kúpiť teraz v Najšporte. Ďalej ju využívajú lyžiarske asociácie z Talianska, Rakúska, Nemecka, Francúzska, Slovinska a mnoho ďalších.

UYN Natyon Slovakia tím

História značky UYN

  • UYN (Unleash Your Nature) je značka so sídlom v Taliansku, ktorá vznikla s vášňou pre šport a inovácie. Jej história siaha do minulosti a značka sa vyvinula do jedného z lídrov v oblasti športového oblečenia a obuvi.
  • Začiatky značky UYN siahajú do roku 2018, kedy bola založená talianskou spoločnosťou Trerè Innovation
  • Od samého začiatku si UYN stanovila ambiciózne ciele - vytvoriť revolučné produkty, ktoré budú prekonávať všetky očakávania športovcov. Svoje prvé kolekcie uviedla na trh so sloganom "Made in Italy, Born in the Alps". Čím zdôraznila svoje talianske dedičstvo a spojenie so športovými aktivitami v Alpách.
  • Od tej doby UYN investuje do výskumu a vývoja, aby vytvárala produkty, ktoré kombinujú najnovšie technológie a inovácie s talianskym štýlom a eleganciou. Svoje produkty testuje na profesionálnych športovcoch a spolupracuje s tímami a športovcami z celého sveta.
  • Dnes je UYN známa nielen pre svoje technologické inovácie a kvalitu, ale aj pre svoj záväzok k udržateľnosti a starostlivosti o životné prostredie. Jej históriou je príbeh odvahy, vášne a neustáleho úsilia o dosiahnutie športových a ekologických cieľov.
  • Značka UYN si zachováva svoje miesto v popredí svetovej športovej módy a neustále inšpiruje športovcov po celom svete, aby odhalili svoju pravú športovú povahu.

UYN

Inovácie a najnovšie technológie aplikované v športe

UYN je známa pre svoj záväzok inováciám a technológii. Ich výskumný tím pracuje neustále na vývoji nových materiálov a technológií, ktoré zlepšujú výkon športovcov. Jednou z kľúčových technológii, ktorú značka používa, je NATEX. Jedná sa o výnimočné vlákno vyrobené z rastlinných zdrojov, ktoré zvyšuje priedušnosť a pohodlie odevu. Je to len jedna z mnohých technológií, ktoré UYN využíva na to, aby oblečenie bolo čo najkvalitnejšie.

Tu sú niektoré z najvýznamnejších technológií, ktoré značka UYN využíva vo svojich produktoch:

  • NATEX - Je výnimočné vlákno vyrobené z rastlinných zdrojov, ktoré je používané vo výrobe športových odevov. Je to ľahké a pružné vlákno, ktoré zvyšuje priedušnosť a odvod potu z tela, čo zabezpečuje suchý a komfortný pocit počas fyzickej aktivity.
  • Coolvent - Coolvent je technológia, ktorá je navrhnutá tak, aby udržiavala optimálnu teplotu tela. Pomocou špeciálneho tkania a štruktúry materiálov zabezpečuje, že telo zostáva chladné v teplých podmienkach a teplé v chladnom počasí.
  • Featherlight - Featherlight je technológia s extrémne nízkou hmotnosťou produktov. Je ideálna pre športy, kde je dôležitá rýchlosť a pohyblivosť.
  • Hypermotion - Táto technológia sa zameriava na ergonómiu a pohyb. Umožňuje maximálnu slobodu pohybu, čo je dôležité pre športy vyžadujúce precízne a dynamické pohyby.
  • Natex Air - Natex Air je ďalším krokom vpred v rámci ekologického prístupu UYN. Ide o ekologické vlákno, ktoré zvyšuje priedušnosť a komfort.
  • Dyneema® - Dyneema® je extrémne pevný a ľahký materiál používaný v niektorých športových odevoch. Poskytuje vysokú odolnosť voči trhaniu a opotrebovaniu.
  • Feelino - Feelino je materiál vyrobený zo zmesi vlny a iných vlákien, ktorý je mäkký a príjemný na dotyk. Používa sa v odevoch, ktoré majú zabezpečiť pohodlie počas celodenného nosenia.
  • Drylight - Drylight je technológia, ktorá pomáha odvádzať pot a udržiavať telo suché a pohodlné počas intenzívnej fyzickej aktivity.
  • Zero-strangle - Táto technológia je zameraná na vytvorenie pohodlných a bezchybných švov a spojov v odevoch, čo minimalizuje podráždenie a trenie na pokožke.

Pestrá škála športových produktov UYN

UYN ponúka širokú škálu produktov pre rôzne športové aktivity. Či už ste bežec, cyklista, horolezec alebo milovník zimných športov, značka UYN má niečo pre každého. Sortiment zahŕňa tričká, nohavice, bundy, ponožky, čiapky a ďalšie športové doplnky. Všetky tieto produkty sú navrhnuté tak, aby spĺňali potreby a požiadavky športovcov a zároveň boli štýlové a atraktívne.

UYN a životné prostredie

Okrem svojho záväzku ku kvalite a výkonu sa UYN taktiež zaujíma o životné prostredie. Používaním ekologicky udržateľných materiálov a procesov sa snažia minimalizovať svoj ekologický odtlačok.

Pár slov na záver

Ak hľadáte športovú obuv a oblečenie, ktoré kombinuje inovácie, technológiu a štýl, značka UYN je pre vás správnou voľbou. Jej sortiment produktov je rozsiahly a zahŕňa rôzne športy a aktivity. Okrem toho, že budete vyzerať dobre, budete aj cítiť rozdiel v kvalite a pohodlí, ktoré tieto produkty poskytujú.

UYN je značka, ktorá si zakladá na svojom talianskom dedičstve a vášni pre šport. Jej produkty vám umožnia slobodne vyjadriť svoju prirodzenosť a dosiahnuť svoje najlepšie výkony. Nezáleží na tom, aký šport uprednostňujete, UYN má pre vás niečo, čo vás presvedčí.

Páčil sa vám článok? Prečítajte si aj ďalšie podobné blogy:

Tím Najšport