Spoznajte nový elektrobicykel Trek Marlin+
03.05.2024

Spoznajte nový elektrobicykel Trek Marlin+

Vyrazte do sveta cyklistiky s novým nadupaným horským e-bikom od značky Trek, ktorý je teraz dostupný naozaj pre každého. Reč je o novinke z modelovej rady Trek Marlin+, ktorá si od svojho neelektrického brata prevzala množstvo vychytávok, skvelé komponenty, spoľahlivú geometriu, rozumnú cenu, kvalitu a jedinečnú konštrukciu. Poďme sa pozrieť na elektrobicykel z ktorého jednoducho nebudete chcieť zosadnúť.

Príďte si Marlin+ vyskúšať alebo otestovať priamo v našich predajniach Najšport, ktoré teraz nájdete v Bratislave, Trenčíne a na Kubínskej. Neodkladajte svoju návštevu a zastavte sa už teraz!

Objavte nový elektrobicykel Trek Marlin+
Hlavné výhody modelovej rady Marlin+
5 tipov, prečo si vybrať práve Trek Marlin+
Spoznajte Marlin+ 6 a 8

Objavte nový elektrobicykel Trek Marlin+

Marlin+ uzrel svetlo sveta len 31.8.2023 a už teraz sa na neho upriamujú pohľady cyklistov a nadšencov horských elektrobicyklov Trek z celého sveta. Tento cenovo cenovo dostupný horský elektrobicykel spojil to najlepšie od značky Trek a Bosch, aby ste mohli maximálne vychutnať všetky vaše cyklo-dobrodružstvá. Je vybavený spoľahlivým motorom Bosch Active Line Plus so stredovým umiestnením a vynikajúcou geometriou od Treku, čo zaručuje prvotriednu podporu pri pedálovaní. 

S Marlinom plus si naplno užijete dlhé jazdy na horských trailoch aj v mestskom prostredí. Tento e-bike predstavuje spoľahlivosť, výkon, jedinečný dizajn, zážitok a to všetko pri zachovaní mimoriadne výhodnej ceny. Pokiaľ hľadáte radosť a pôžitok z jazdy, jednoduchý a praktický elektrobicykel, tak vyskúšajte model Marlin+ a už z neho nebudete chcieť zosadnúť!

Hlavné výhody modelovej rady Marlin+

  • Kvalitný e-motor značky Bosch Active Line Plus umiestnení v strede bicykla, čím sa zachovávajú jedinečné vlastnosti a nenarúša sa geometria bicykla.
  • Krútiaci moment až 50 Nm a adaptívna podpora jazdy sa postará o dostatočný výkon v náročnom stúpaní.
  • Výkonná batéria Bosch CompactTube 400, ktorá má výkon až 400 Wh + 250 Wh s batériou na zvýšenie dojazdu PowerMore.
  • 2 - 4 hodiny podpory jazdy (v závislosti od terénu, hmotnosti jazdca a úrovne asistencie).

5 tipov, prečo si vybrať práve Trek Marlin+

1. Výkonný motor Bosch Active Line Plus

Je zárukou excelentného výkonu a spoľahlivosti v jednom. Tento inovatívny stredový pohon od značky Bosch Active Line Plus je synonymom pre špičkový výkon a absolútnu spoľahlivosť, ktoré očakáva každý zákazník pri produktoch Bosch. Tento e-motor má krútiaci moment až 50 Nm, pričom zachováva efektívne využitie energie z batérie. Okrem toho je motor oveľa tichší v porovnaní s výkonnejšími elektrobicyklami, čím zabezpečuje pokojný a nenápadný jazdný zážitok.

2. Batéria Bosch CompactTube 400

Táto inovatívna batéria s dostačujúcou kapacitou 400W je umiestnená na spodnej rámovej trubke. Batéria vám poskytne viac výkonu, než by ste si mohli predstaviť. Má kompaktné rozmery a nízku hmotnosť, čo je čoraz viac žiaduce pri nových elektrobicykloch. Batériu bez problémov nabijete na 80 % už do niekoľkých hodín.

3. Cyklopočítač Bosch Purion 200

Displej a diaľkový ovládač sa spojili do elegantného a funkčného celku. Plnofarebný displej značky Bosch Purion rady 200, poskytuje cyklistom všetky dôležité informácie v jednom kompaktnom prevedení.

4. Adaptívna podpora jazdy s režimom AUTO

S cieľom ponúknuť maximálnu jednoduchosť a zábavu bola zavedená adaptívna asistencia podpory e-motora v režime AUTO. To znamená, že môžete vyraziť na trail bez starostí a o voľbu režimu sa postará prístroj na základe aktuálnych dát. Ak sa dostanete na kopcovitý úsek alebo vás brzdí protivietor, motor sa automaticky prispôsobí situácii a optimalizuje úroveň asistencie. Takže sa môžete plne venovať jazde a nemusíte sa trápiť s manuálnym nastavovaním jednotlivých režimov.

5. Kvalitné komponenty a cyklopríslušenstvo

Bicykel je osadený kvalitnými 29” kolesami, ktorých šírka je 2,6”. Vďaka týmto plášťom je bicykel stabilný, poradí si v náročnom teréne a poskytuje optimálnu trakciu. Jednou zvláštnosťou sú rámy vo veľkosti XS a S, ktoré majú prirodzene 27,5” kolesa, ktoré nenarúšajú geometriu bicykla a optimalizujú posed nižších jazdcov. Ostatné rámy od veľkosti M majú 29” kolesá. O pohodlnú jazdu sa stará predná odpružená vidlica so zdvihom 120 mm a množstvo skvelých komponentov od Bontrageru, Sramu alebo Shimana. Okrem toho je e-bicykel Marlin+ prispôsobený na osadenie rôznorodého cyklistického príslušenstva od stojanov, cez nosiče až po blatníky, takže na svoje si príde každý cyklista.

Trek Marlin Plus

Spoznajte Marlin+ 6 a 8

Marlin+ 6

Marlin+ 6 predstavuje elektrický horský bicykel, ktorý vám poskytne podporu v teréne i na ceste so zachovaním optimálneho pomeru ceny a kvality, ktorý nezaťaží váš rozpočet. Ponúka rovnakú zábavu a sebaistú geometriu ako klasický model Marlin, avšak s dodatočnou podporou e-motora Active Line Plus, batérie CompactTube 400 Wh a cyklopočítača Purion 200 od spoločnosti Bosch. Jeho odpružená vidlica SR Suntour XCM 34 (nastaviteľné uzamykateľné) s 120 mm zdvihom zvládne kamene, korene, šotolinu a nerovnosti na akejkoľvek trase, 9-stupňová prevodovka Shimano CUES je spoľahlivým partnerom na akomkoľvek teréne. Tento model je dostupný vo farbách Dnister Black a Crimson vo veľkostiach XS až XL. Jeho váha je 22,45 kg (veľkosť M) a celkový hmotnostný limit je do 136 kg.

Trek Marlin+ 6

Marlin+ 8 

Marlin+ 8 je elektrický horský bicykel, ktorý je pripravený zvýšiť úroveň vašej jazdy na trailoch. Elektromotor Bosch Active Line Plus o výkone 50 Nm, batéria Bosch CompactTube 400 Wh a počítač Bosch Purion 200 vám dodá potrebnú silu na zdolávanie strmých stúpaní a dojazd na väčšie vzdialenosti, pričom nezruinuje váš rozpočet. Kvalitná 120 mm odpružená vidlica SR Suntour XCM 34 s nastaviteľným uzamykaním si poradí s akýmikoľvek nerovnosťami. Vďaka kvalitným komponentom, ako sú široké kolesá a plášte pripravené na bezdušové použitie. 12-rýchlostný pohon Shimano Deore M6100 a kvalitné hydraulické brzdy Shimano MT420 - RT64 sa postarajú o prirodzený a bezpečný pocit z jazdy. Model Marlin+ 8 je dostupný vo farbách Mercury a Purple Flip to Black Fade vo veľkostiach XS až XL. Jeho váha je 21,30 kg (veľkosť M) a celkový hmotnostný limit je do 136 kg.

Trek Marlin+ 8

Trek Marlin+ je pohodlný, výkonný a spoľahlivý spoločník pre všetkých cyklistov. Jeho elektrický pohon spolu s kvalitnými komponentami zabezpečuje, že vaše dobrodružstvá na bicykli budú plné radosti. Nech už sa vydávate na náročné trailové cesty alebo sa len chcete dostať rýchlejšie na miesto určenia, Trek Marlin+ je tu, aby vám pomohol zvýšiť úroveň vašej jazdy. Nezabudnite vyskúšať tento elektrobicykel, ak túžite po vzrušení a slobode na dvoch kolesách!

Páčil sa vám článok? Prečítajte si aj ďalšie podobné blogy:

Tím Najšport